TARJOUS: 5 PERÄKKÄISTÄ AAMUA + AAMUPALA 28€

Huom! Varaa vain ensimmäinen kerta!

Astangajoogaa sinun mittojesi mukaan. Tunnit joka arkiaamu klo 6-9. Meillä henkilökohtaisuus on johtotähtenä opetuksessa. Uutena aloittajana saat henkilökohtaista opastusta päästäksesi alkuun. Jo viidessä kerrassa olet omaksunut hyvän kokonaisuuden ja osaat lyhyen liikesarjan ulkoa. Joogaharjoituksesta tulee Sinun oma treenisi, jossa pääset etenemään omassa tahdissa, ottaen vastuun harjoittelustasi. 

Kokeneempana joogina saat henkilökohtaista opastusta ja neuvoa tarpeen mukaan. Kaikki tämä henkilökohtaisuus tapahtuu ryhmässä  -  eikö olekin mahtavaa! Tämä on Astangajoogalle ominainen opetusmenetelmä, usein sitä kutsutaan Mysoretunniksi. Tule kokemaan omaa harjoitusta muiden seurassa!

 

Erikoisuutena Rööperin Aamujoogassa on aamiainen, jonka voit tilata Facebooksivumme kautta edellisenä iltana. Aamiaisparlamentti antaa tukea ja seuraa tulevaan päivääsi.

Hinnat:

- Kerta 16€

- 10 kerran sarjakortti 130€ / 125€ opiskelijat (ei voimassaolo rajaa) 

- Kuukausikortti 125€ / 120€ opiskelijat (voimassa 30 pv, naisilla 30+3pv)

- 3 kuukauden kortti 325€/310€

- Aloitustarjous; 5 peräkkäistä arkiaamua yht 28€, sisältäen Rööperin aamujoogan kuuluisan aamiaisen (jos kokki on paikalla).

Magnus Appelberg on opettanut päätoimisesti Astangajoogaa vuodesta 2003 ensin Tampereen Astangajoogakoulussa vastaavana ohjaajana ja sitten Helsingin Astangajoogakoulussa.

Hän kiertää myös vierailevana opettajana Suomessa, Skandinaviassa, Virossa ja Puolassa. Vuodesta 2013 hän on vetänyt Rööperin Aamujoogaa yhdessä perheensä kanssa.

Olemme sulkeneet pysyvästi, seuraa meitä facebookissa!

pidämme edelleen kursseja ja retriittejä eri paikkakunnilla.

Voit myös tilata meitä pitämään kurssia omalle salillesi!