Astangajoogan syyskurssi

Kenelle 🌿

Kurssi on suunniteltu jokaiselle, jolla on uteliaisuutta tai pientäkin kipinää joogaa kohtaan. Mottona on ”tule juuri sellaisena kuin olet”. Kurssi soveltuu niin alkeisoppilaille kuin jo hieman joogasta kokemusta omaavalle syvennykseksi astangajoogaharjoitukseen.

Mitä 🌿

Harjoittelemme erityisesti liikkeen ja hengityksen yhdistämistä, joka luo vankan pohjan joogaharjoitukselle. Kurssilla kerrataan astangajoogan alkeita ja syvennytään vielä laajemmin siihen kuinka hengitys ohjaa liikettä (tai toisin päin!). Harjoitus tarjoaa sinulle sekä fyysistä haastetta että mielelle rauhaa. Jokaisen tunnin alussa syvennymme eri teemaan, mikä toimii aina kulloisenkin kurssikerran ohjaavana tekijänä. Kurssilla pysähdymme välillä tutkailemaan esiin nousevia kysymyksiä tai harjoituksesta heränneitä ajatuksia. Tunneille pyritään luomaan hyvin salliva ilmapiiri, joilla on mahdollista rikkoa myös joitakin astangajoogaan liittyviä myyttejä.

Kuka 🌿

Kurssin pitäjänä on Anna-Kaisa Harju, joka on aloittanut oman joogaharjoituksen vuonna 2010 ja on juuri valmistumassa joogaohjaajaksi Magnus Appelbergin mentoroinnista. Anna-Kaisan opetus antaa sinulle viikon alkuun hetken rauhoittumiseen sekä haastetta kehosi vahvistumiseen ja notkistamiseen. Anna-Kaisa pyrkii välittämään tunneillaan iloa, keveyttä, sekä fyysistä haastetta sallivalla asenteella. Kurssikokonaisuuden jälkeen sinulla on työkaluja mielen rauhoittamiseen ja kehon vahvistamiseen sekä sen herkempään kuunteluun.

Kurssi järjestetään maanantai-iltaisin yhteensä 10 kertaa:

ma 5.10. klo 19:15 - 20:45 -
ma 7.12. klo 19:15 - 20:45

Hinta ja ilmoittautuminen 🌿
Hinta 147e (sis. alv) sisältää 10 krt joogaharjoitusta.
Ilmoittautuminen (27.9. mennessä) ja kysymykset sähköpostitse: harju.annakaisa@gmail.com

Vapaasti Virtaava Voima - Joogakurssi

Mitä voima on?

Patoutuneessa joessa on voimaa, vaikka päältäpäin katsottuna mitään ei tapahdu. Vasta padon purettua joen todellinen voima vapautetaan ja huomataan. Ihmiskehossa on voimaa, mutta ilman sisäistä fokusta, liikkuvuutta ja oikeanlaista hengitystä voiman todellinen potentiaali jää käyttämättä. Pura patosi.

Tämä kurssi on sinulle liikunnan harrastajalle, joka haluat parantaa liikkuvuutta, kasvattaa voimaa, purkaa mielen stressiä sekä huoltaa kehoa. Kurssi koostuu astangajoogasta ja liikkuvuusharjoituksista, jotka saa sinut voimistumaan ja notkistumaan sekä kehonhuollosta ja meditaatioharjoituksista, jotka rauhoittavat ja hiljentävät mieltä.

Saat työkaluja oman kehosi liikkuvuuteen ja sisäisen voiman löytämiseen. Opit paremmin ymmärtämään kehon, mielen ja hengityksen välistä yhteyttä.

Ennen kun löysin joogan harjoittelin paljon salilla ja onnistuin jumittamaan kehoni moneen otteeseen. Joogan myötä olen oivaltanut liikkuvuuden ja notkeuden merkityksen kaikessa liikuntasuorituksessa. Haluan myös tämän kurssin myötä jakaa oivalluksiani sisäisen fokuksen merkityksestä sekä liikunnassa että arjen elämässä.

ILMOITTAUTUMISET: ahdekivi.viljam@gmail.com

HINTA: 185e (sisältää ALV:n)

HUOM: Ilmoittautuminen on sitova

Stinan fysiojooga - arjen työkalut  

  

Tervetuloa päästämään irti työviikon kiireistä ja jännitteistä. Anna hetki omaa aikaa itsellesi ennen viikonloppua. Tämä joogakurssi antaa sinulle työkalut rentoutumiseen arjen ja kiireen keskellä.

Stinan pitkä kokemus fysioterapeuttina nostaa sinun kokemuksesi uudelle tasolle, koska tämä joogakurssi yhdistää joogan liikkeet ja fysioterapeuttisen harjoittelun, hengitysharjoitukset sekä auttaa syvään rentoutumiseen.

Opimme keinoja polven, lonkan, selän sekä olkapään hallintaan ja vapautamme kehoon kertynyttä jämähtynyttä energiaa. Nämä uudet taidot avaavat sinulle täysin uuden maailman omiin voimavaroihisi. Harjoituksen päätteksi tarjolla lasillinen kuohuvaa.

Tämä on kymmenen kerran kurssi, joka perjantai alkaen lokakuun 2. klo 18-19.15 Punavuoren Hyvinvoimalassa, Merimiehenkatu 21.

Hinta sis. alv 177e. Yksittäinen tunti 20e (maksu paikanpäällä)

HYVINVOIMALAN ILTATUNNIT KEVÄT 2020

Astangajoogaa Hennan kanssa

Kaipaatko sopivaa pientä ryhmää, jossa syvennät astangajoogaharjoitustasi oman näköiseksi ja hiot samalla tekniikkaasi? Kenties haluat lisätä käsilläseisonnan treeniisi?

Tervetuloa mukaan astangajoogan pienryhmään, jossa saat henkilökohtaista, sallivaa ja yksilöllistä ohjausta. Ryhmässä harjoittelet omaan tahtiisi itsenäisesti ns mysore-tyylillä, jotta saat parhaan mahdollisen tuen omalle harjoituksellesi.
Kurssilla on rento, hyväksyvä ja kiireetön ilmapiiri, voit rauhassa keskittyä olennaiseen juuri niin kuin haluat. Harjoitus saa olla ja näyttää erilaiselta eri päivinä. Liikesarjat sovelletaan juuri sinun kehollesi sopiviksi. Esimerkiksi on erittäin ok tehdä siltaa tai muita asentoja valmistavia extraliikkeitä tai välillä skipata sinulle sopimattomia asentoja. Lisään myös harjoitukseesi muita liikkeitä, jotta treenisi olisi mahdollisimman monipuolinen ja tasapainoinen.

Voit tulla tunnille miten sinulle parhaiten sopii maanantaisin klo 17:00-19:00 välillä. Jokainen harjoittelee omaan tahtiin :)
Ovet avataan viimeistään 16:45.

Lisää infoa tästä

Mindful Movement

Mindful Movement workshop
in Helsinki thursday evenings
27.8 - 29.10 (10x)
17.30-18.30


Mindful Movement combines mobility,flexibility,movement,and yoga into one flow, with a determined emphasis on remaining present in whatever you are experiencing.
We will build strength to support our bodily structure,aswell as increase our mobility to allow us efficient and easy movement.
This practise will help rehabilitate of our joints,keep your fascia hydrated,develop locomotive skills,whilst expanding our cognitive skills and capacity for concentration.
Most of all- it’s a lot of FUN!

More info here

150€
OP: FI72 5612 1160 9429 31

Yinjooga  

  

Yinjoogassa joogataan hitaasti, mahdollisimman vähän lihasvoimaa käyttäen ja apuvälineitä hyödyntäen. Pitkäkestoiset asanat, joissa viivytään jokaisessa useita minuutteja, opettavat hetkessä olemista ja rentouttavat, avaavat ja notkistavat kehoa. Meditatiivisen harjoituksen jälkeen olo on rauhoittunut, levännyt ja rento.   

Mielijooga tarjoaa syksyyn kaksi sisällöiltään erilaista, kuuden kerran yinjoogakurssia. Voit osallistua niistä toiseen tai molempiin: 
  
1. INNER COMPASS keskiviikkoisin 2.9. -7.10. klo 19.15 - 20.45: pehmeää liikettä ja yksilöllisiin tarpeisiin rakentuvaa, toiminnallista yinharjoitusta 

2. SURRENDER keskiviikkoisin 4.11. - 9.12. klo 19.15 - 20.45: omaan rauhaan laskeutumista, hidasta ja lataavaa levon joogaa. 

 

Kursseille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta yinjoogasta. Ryhmäkoko on pieni, 8 osallistujaa.   

 

Lisäinfoa
  

 


Tiedustelut:  
mielijooga@outlook.com