Vahva, virkeämpi äiti!

Äidiksi tuleminen ei ole aina helppoa, on unettomia öitä, imetysmaratoneita ja kanniskelua. Samalla tuore äiti vasta vähitellen palautuu synnytyksestä. Tämä kurssi on tarkoitettu tukemaan sinun kuntoutumistasi kohti kevyempää ryhtiä ja energisempää oloa. Tavoitteena on virkistyä ja voimistua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Löydät uudelleen keskivartalon tuen, kevyemmän ryhdin ja skarpimman olon ♥

Aloitamme kurssin ihan perusasioista, kuinka saada tuntemusta takasin omiin syviin lihaksiin käyttämällä yksinkertaisia liikkeitä ja hengitystä.

Vauvasi voi halutessaan osallistua osaan liikkeistä tai hän voi myös vaikka nukkua vieressä, mennään vauvan ehdoilla. On myös erittäin ok imettää tai vaihtaa vaippa kesken tunnin. Yhteinen joogahetki leikin kautta syventää sinun ja vauvasi välistä sidettä ♥

Kurssille olet tervetullut heti jälkitarkistuksen jälkeen tai voit myös hyvin aloittaa vaikka synnytyksestäsi olisi hetki aikaa.

Kurssille voit tulla, vaikka sinulle on tehty keisarinleikkaus. Tunneilla on rento ja hyväksyvä ilmapiiri, saat tavata muita äitejä samassa elämäntilanteessa. Kaikki äidit ja lapset ovat tervetulleita aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta.

KESTO: 14.8-16.10 keskiviikkoisin, HUOM! 10 kertaa

AIKA: 12-13 (ovet avataan viimestään 11:45)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Astangan alkeistunti ohjatusti

Käyn torstai-iltaisin läpi astangan ykkössarjaa aurinkotervehdyksistä alkaen tavoitteena saada vähitellen kasaan oma harjoitus ja uskaltautua sitten toivottavasti mukaan mysore-tunneille, joita on tarjolla esim. Rööperin aamujoogassa joka arkiaamu Magnus Appelbergin ohjauksessa.

Käytän opetuksessani samoja termejä ja ideoita kuin Kadermon saaressa joogaretriiteillä jo 26 vuotta opettanut Stefan Engström (Yoga of Presence and Wholeness), ja keskeisiä käsitteitä ovat muun muassa form & function ja free support eli vapaa kannatus. Olet kuitenkin tervetullut mukaan myös siinä tapauksessa että et olisi koskaan kuullutkaan moisesta.

 

Olet kanssani turvallisissa käsissä, sillä olen koulutukseltani fysioterapeutti ja olen ohjannut erilaisia tanssi- ja liikuntatunteja yli 30 vuotta ja joogaa viimeiset seitsemän vuotta.

 

Asanoita pääsee harjoittelemaan kanssani 5.9.-28.11. torstaisin (ei syyslomaviikolla to 17.10.) klo 17.30-19 Hyvinvoimalassa. Hinta 16 €/kerta, 70€/5 krt tai 130 €/10 krt (opetuskertoja syksyn aikana yhteensä 12). Voit tulla mukaan milloin vaan, aloitamme aina alusta!

Ilmoittaudu minulle sähköpostitse saikkonenniina@gmail.com, olet sitten tulossa mukaan säännöllisemmin tai vain kokeilemaan. 

 

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan pienessä ryhmässä!

Niina 

Sunday's Yoga

Would you like to reset your mind and body after a hectic week and prepare yourself for the next one? This Sunday yoga class is made for you to unwind and feel wonderful!

This class is made for everyone. No need to have previos experience in yoga. We will advance during the 8 times.

Classes will be held in English and in packs of 8 times:
Fall season 1: 18th of August until 6th of October(8 times)
Fall season 2: 13th of October until 8th of December (8 times, no classes during syyslomavikko 42)

Price:
8 times 112€
The whole season: (1 & 2) 210€

email: paolaswellness@gmail.com

Kids yoga 8-12 years old

Yoga is ideal for fast-growing bodies, it provides pre-teens with essential life tools such as self-esteem and confidence, inner and outer strength, attention and concentration, and heightened awareness of both oneself and others.

Basic language skills in needed.
The class is 60min.

Classes will last the whole season and will be held on packs of 8 times.
Fall season 1: 14th of August until 6th of October (8times)
Fall season 2: 9th of October until 4th of December (8times, no classes during syyslomaviiko 42).

Price: 8 times 112€ and 210€ for the whole season (1&2)
email:paolaswellness@gmail.com

Pilates

Pilates is a low impact physical exercise that strengthens muscles while improving postural alignment and flexibility.

Pilates moves strengthen specifically the core while the exercises work other areas of your body also. It promotes a healthier back & spine by strengthening the muscles around it.

Classes in packs of 8 times:
Fall season 1: 14th of August until 2nd of October (8 times)
Fall season 2: 9th of October until 4th of December (8 times, no classes during syyslomavikko 42)

Price:
8 times 112€
The whole season: (1 & 2) 210€

Class is held in English.

email: paolaswellness@gmail.com

Vinyasa flow

Kurssilla tehdään kokonaisvaltaista joogaharjoitusta erilaisilla tuntiteemoilla. Asanaharjoituksella haetaan kehoon tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta, erilaiset kehot huomioiden. Terapeuttisen joogan suuntautumiseni näkyy tunneilla siten, että vaikka teemmekin asanoita voimakkaana ja vauhdikkaanakin flowna, pysähdymme välillä tarkastelemaan asanan vaikutuksia ja erilaisia versioita sekä paneudumme yksityiskohtaisesti niihin (mm. apuvälineiden avulla). Voit tulla tunnille turvallisin mielin, vaikka kehossasi olisikin haasteita; etsimme yksilöllisesti sinun hyvinvointiasi tukevan tavan harjoitella. Usein tunteihin sisältyy myös hengitysharjoituksia. Koska tunti on myöhäinen, teemme loppua kohti rauhoittavia yin-tyyppisiä asanoita ennen loppurentoutusta. Vinyasa flow harjoituksissa saa hiljentyä, hikoilla, keskittyä, nauraa, kaatua, nousta ja elää elämäänsä matolla. Tervetuloa!

TIISTAISIN 27.8 - 29.10 klo 19.15-20.45

ilmoittautumiset tiuhtiviuhti@icloud.com

After Work Yoga

Join us for After Work Yoga on Monday nights for 90 minutes of rejuvenating Vinyasa Yoga Flows. We focus on different themes like Stretch, Core, Balance, Flow, Focus and are open to your individual preferences. Welcome to sign up for all 16 classes at a special price of € 180. Participation in individual classes possible. Mats and props available. Everybody welcome!

Mondays, 17:30-19:00, Sept 2nd - Dec 16th, 2019
Contact: gaby.gahnstrom@gmail.com, 040-1964410

HYVINVOIMALAN ILTATUNNIT SYKSY 2019