Mitä mentorointi on?

Mentori on henkilö, joka on jo kulkenut sen polun, jota sinä etsit. Hän on sinun oppaasi, jotta pääsisit nopeammin perille. Hän varmistaa, että opit joogan rakenteet ja säännöt sekä auttaa sinua sen jälkeen rikkoamaan niitä omiin tarpeisiisi. Mentoroinnissa olet jatkuvassa jokapäiväisessä vuorovaikutuksessa mentorisi kanssa harjoitellessasi, joogan eri osa-alueiden opiskelussa, avustaessasi tunneilla ja kursseilla sekä etsiessäsi omaa osaamisesi kanavaa. Saat konkreettisen kosketuksen siitä, mitä jokapäiväinen opettaminen voisi olla sinulle. Oivallat myös mitä muuta joogaopetus voisi olla, kun saat itseluottamusta omiin kykyisiisi.

Mentorin suurin ilo on nähdä, kun oppilas toteuttaa omaa itseään ilman pelkoja tai rajoituksia. Meille on etuoikeus olla mukanasi matkalla tästä eteenpäin. 

Tervetuloa perheeseemme!

Kenelle?

Sinulle jonka harjoitus on vankalla pohjalla  (2-> vuoden säännöllinen harjoitus) ja on tarve jakaa itsestäsi muillekin ihmisille, jotta kasvaisit. Haluat opettaa joogaa, ohjata, valmentaa tai käyttää taitojasi ihmisten auttamiseksi. Sinulla on myös tarve löytää oma intohimosi opettamiseen. 

Maailmassa on suuri tarve löytää henkistä tasapainoa, tyytyväisyyttä omaan elämään, terveyttä ja voimaantumista. Mihin kohtaan sinä haluat kohdistaa omaa intohimoasi?

Hyvä joogaopettaja ymmärtää ihmisluonetta ja kykenee työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa heidän omilla ehdoilla. 

Löydä oma opettaja

lahjasi

Joogaohjaajana käytät tietoja ja taitoja kehon ja mielen yhteistyöstä auttaaksesi muita ihmisiä parempaan elämään. Jooga on laji, joka sisältää filosofiaa, itsetuntemusta, anatomiaa, fysiologiaa ja liikettä. Näistä aineksista voit löytää ja luoda joogaohjauksen lisäksi omia erikoistumisalueitasi ja toteuttaa lahjakkuuttasi. 

 

Saat vankan ammattitaidon, opit improvisoimaan tilanteen vaatimalla tavalla.

Opit hyödyntämään aikaisemman osaamisesi joogan kehyksissä.

Opit yrittämisen perusteet.

Oivallat yhä syvempiä kerroksia itsestäsi ja tulet yhä enemmän itsesi kaltaiseksi.

Saat ihanan tukiryhmän loppuelämäksesi.

Mentorointi tapahtuu studiollamme
Rööperin aamujoogassa, Merimiehenkatu 21, Helsinki

Ota yhteyttä: aamujooga@gmail.com

Mitä mentorointi sisältää?

Mentorointi on vuoden aikana tapahtuva tiivis yhteistyö mentorisi kanssa. Tavoitteena on tulla itsenäiseksi joogaohjaajaksi itse valitsemallasi saralla.

 

Mentorointi sisältää:

A. Viikottaisia opintosessioita (100 tuntia) aiheina

  • Jooga-anatomia ja fysiologia

  • Kosketuksen ulottuvuus ja vaikutus

  • Vammojen ennaltaehkäisy ja hoito

  • Tietoinen ja alitajuinen kommunikaatio

  • Joogafilosofia

  • Asanatekniikka ja astangajoogan metodiikka

  • Astangan historia

  • Pedagogia

  • Meditaatio

  • Yrittäjyyden alkeet ja oman suunnan ymmärtäminen

B. Pranayama Sami Mälkiän kanssa (24h)

C. Oma opiskelu + tentit (60 h) 
 

D. Viikottainen avustus (yhteensä 80h) mentorisi astangatunneilla hänen opastuksessaan. Näin saat konkreettisen kokemuksen oppilaitten erilaisista haasteista ja miten heitä autetaan eteenpäin. Saat myös lisäkokemusta jooga-anatomian soveltamisesta sekä yksilökohtaisen harjoituksen toteuttamisesta. Harjoittelet kosketusta, kommunikaatiota ja ihmisten kohtaamista heidän omilla ehdoillaan.
 

E. Avustat kahdessa Rööperin aamujoogan workshopissa. (24 h)

F.Pidät omia tunteja ystäväpiirille mentorin valvonnan alla, tarjoamme tilat. (10h)

Lisäksi
joogaat mentorisi silmien alla vuoden säännöllisesti 3-5 kertaa viikossa. Jos asut toisella paikkakunnalla, asiasta sovitaan erikseen. Säännöllinen harjoitus ei sisälly mentoroinnin hintaan.

Osallistut kahteen (2) eri aiheiseen workshoppiin vuoden aikana. Ei sisälly mentoroinnin hintaan.

Mentori

Magnus Appelberg

Mentori Magnus Appelberg on harjoitellut säännöllisesti astangajoogaa vuodesta 2000 ja hän on opettanut sitä täysipäiväisesti vuodesta 2003. Hän on ollut Tampereen Astangakoulun vastaava pääohjaaja vuodet 2003-2008 ja Rööperin aamujoogan perustaja ja ohjaaja vuodesta 2013. Ennen sitä hän ehti tehdä diploomityönsä teknillisellä korkeakoululla 1986 ja valmistui tanssitaiteen maisteriksi vuonna 1990. Tanssitaiteen Laitoksella syttyi rakkaus lihasanatomiaan paljolti hänen silloisen opettajansa Jarmo Ahosen ansiosta. Tämä johti monen mutkan kautta kouluttautumiseen Rebalancinghoitajaksi 1992 missä hän myös tapasi rakkaan vaimonsa Riitan. Rebalancingin takia Magnuksen erikoisosaaminen löytyy kosketuksen, anatomian ja vammojen hoidon alueella. Rakkaus hyvään pedagogiikkaan syttyi jo lukion aikana matematiikan tunneilla. Magnuksen ohjenuora on, että hyvälaatuinen opetus on universaali aiheesta riippumatta. Hänen oma joogamentorinsa on Lino Miele, joka on suoraan Astangajoogan kehittäjän Pattabi Joisin sertifioima opettaja. Löydät Linon ja Magnuksen opettajien kansainvälisestä rekisteristä www.ashtanga.com

 

Pranayaman opettaja

Sami Mälkiä

Näyttökuva 2018-12-16 kello 15.56.22.png

Pranayaman opettaja Sami Mälkiä on ollut Magnuksen ystävä ja kolleega vuodesta 2002. He avustivat aikoinaan Linoa Helsingin workshopeissa ja löysivät silloisen yhteisen linjan astangajoogan opettamisessa. Viimeisen vuosikymmenen Sami on harjoitellut ja opettanut astangan lisäksi Pranayamaa sen perustajan Sri O.P. Tiwarin perinteen mukaisesti (/kdham.com). Samin intohimo on pysähtyä maailman kaikkeuden edessä ja ihmetellä kaiken alkua ja juurta.

 

Sami tulee opettamaan kaksi erillistä viikonloppua Pranayamaa, jotta osallistujille tulee vankka käsitys Pranayaman mahdollisuuksista ja vaikutuksista.

Löydät myös Samin opettajien kansainvälisestä rekisteristä www.ashtanga.com

Riitta Appelberg

Näyttökuva 2018-12-16 kello 15.17.30.png

Riitta Appelberg teki aikoinaan uraa henkilöstöhallinnon puolella ja hän on toinen Rööperin aamujoogan tukipilareista.

 

Organisointi, kirjanpito, verot ja budjetointi on Riitan vahvuus ja hän jakaa tietonsa ja auttaa pääsemään alkuun yrittämisen polulla.

Hinta

Koko vuoden kestävä mentorointi alkaa maanantaina 02.09.2019 ja loppuu tiistaina 01.09.2020. Yhteishinta koko ajalta on 4570€+ 24% alv, yhteensä 5667€. Opintomateriaalit sisältyvät hintaan. Maksusuunnitelmasta voidaan sopia jokaisen kanssa erikseen.

Ota yhteyttä: aamujooga@gmail.com
 

Tervetuloa kanssamme vuoden tiiviiseen yhteistyöhön!

Haastettelussa:

Henna Jansson

Henna Janssonin tunnit ja tapahtumat löytyvät täältä:

https://www.facebook.com/yogihennajansson/

Astangajooga

Joogafuusio

Pre ja postnataljooga

Synnytysvalmennus

 

Haastettelussa:

Ansku Sinisalo

Ansku Sinisalo pyörittää tällä hetkellä omaa joogapaikkaa Helsingissä:


https://www.facebook.com/ilotribe/

https://www.ilotribe.com/

Haastettelussa:

Katja Kokko

KatjaKokon erikoisosaamiset löydät täältä:

katjakokko.com

Astangajooga

Yinjooga

Yin your skin

Haastettelussa:

Jenni Demus

Jennin tavoitat tästä
https://www.facebook.com/jenniemiliaofficial/

http://www.jenniemilia.fi/

Yksityisvalmennus ja mentorointi

 

Haastettelussa:

Minna Mchale

Minnan löydät netistä täältä:

mrsminnamchale@hotmail.co.uk

Instagram: @inhaleexhalemchale

Facebook: InhaleExhaleMcHale

 

Haastettelussa:

Teme Eguavoen

Temen löydät netistä täältä:

www.bodymechanics.fi myös ajanvaraus tästä